Bibi von dem Löwchenparadies is 6 januari gedekt door Kimba Keshi van ’t Schooltje, roepnaam Page. Verwachte geboortedatum van de pups is 10 maart. Bibi is een heel levendig enthousiast en zeer intelligent hondje. Ze houdt ervan dicht bij de baas te zijn en lekker te knuffelen. Bibi bezit de titel jeugdwinner. Haar stamboom wordt binnenkort online gezet.

Tessa Ticka van ’t Schooltje is 8 januari ook gedekt door Page. Zij verwacht 12 maart het nestje puppies. Ticka is een heel zachtaardig, onderdanig, lief en aanhankelijk hondje. Ze is daarnaast super gemakkelijk.

Page is inmiddels 8 jaar en dit worden zijn laatste nakomelingen. Hij heeft hiervoor twee nestjes verwerkt. Hij is een rustige stabiele hond, houdt van rennen naast de fiets en balspelletjes. Het is een echte werkhond. ‘S avonds ligt hij echter het liefste op schoot.

De drie honden zijn gek op kinderen en gecontroleerd op patellaluxatie / oogafwijkingen en goed bevonden. Aspirant baasjes mogen zich melden via de contactinformatie.

Advertenties